АРТ-ТЕРАПІЯ

ARTETERAPIA

27-го квітня в культурному центрі Hika Ateneo відбудеться мистецький захід для сімей з України та місцевих жителів Більбао, на якому діти, підлітки та дорослі зможуть висловитися через малювання, а також познайомитись з новими людьми.

Цей захід організує колектив молодих і небайдужих людей Akelarre guardián, які живуть і працюють у місті Більбао. Далі читайте їхнє запрошення:

Дорогі українки та українці! Ми запрошуємо вас на мистецький захід, який проходитиме у місті Більбао 27-го квітня у культурному просторі під назвою Іка Атенео (Hika Ateneo). Ми – Akelarre guardián група місцевих активістів пов’язаних з мистецтвом та громадськими рухами, яких об’єднує одна річ – у нас є друзі в Україні, які нам дуже дорогі. Тому ми хочемо відкрити простір арт-терапії та познайомити місцеві сім’ї з українськими сім’ями, які змушені були покинути свої домівки через війну. 

Ми сподіваємося, що цей простір, який ми всі разом перетворимо у малювальний майданчик буде цікавим для дітей, підлітків та дорослих, які з ними прийдуть і відкриє нові можливості знайомств з новими людьми та просторами у місті.

Приходьте до Hika Ateneo у середу 27-го квітня з 16:00 до 21:00 в будь-який зручний для вас час.

Малювальний майданчик буде відкритим для всіх кому захочеться поекспериментувати і висловитися через арт-терапію. Також є ймовірність, що намальовані малюнки будуть експонатами виставки у цьому ж просторі Hika Ateneo до червня.

Цей захід буде безкоштовним. Також буде невеликий столик з їжею та водою, щоб перекусити.

Як і де знайти простір Hika Ateneo?

Адреса: Eskola Zumarkalea, 1, 48006 Bilbao, Bizkaia.

Це культурний центр, який розташований поруч із мостом San Antón у старому місті (Casco Viejo). Є можливість дістатися на метро на лінії 1, зупинка Zazpikaleak, вихід Unamuno. Від виходу з метро йти приблизно за 7 хвилин. Також сюди можна дістатися трамваєм: зупинка Atxuri.

Асоціація Ucrania-Euskadi долучається до цього проекту, зокрема надаючи інформаційну підтримку та перекладачів.

Cartel del evento de arteterapia organizado por Akelarre guardián en Bilbao el 27 de abril

Compartir