З 1-го вересня приміські поїздки Renfe будуть безкоштовними

1 вересня 2022 року

З 1 вересня по 31 грудня 2022 року діятимуть абонементи на поїздки приміськими поїздами Іспанії (RENFE cercanías). Ці абонементи будуть абсолютно безкоштовними (знижка у розмірі 100%) і поширюватимуться на багаторазові поїздки.

Далі розповідаємо як придбати такий абонемент (Abono recurrente gratuito), і як ним користуватися.

Абонемент можна придбати вже і діятиме він 4 місяці, до 31 грудня 2022-го року, дозволяючи здійснювати необмежену кількість поїздок на приміських поїздах.

Як отримати абонемент в автоматах самообслуговування на залізничних станціях Renfe?

✔️Абонемент можна отримати в автоматах на залізничних станціях Renfe.
✔️На екрані «Selecciona su billete» виберіть «Abono recurrente».
✔️У відповідь на питання чи бажаєте Ви використати вашу картку Renfe (¿Desea utilizar su Tarjeta Renfe&Tú?), виберіть «No» якщо у Вас немає такої картки (її наявність не обов’язкова).
✔️ Далі потрібно буде ввести Ваш номер NIE (DNI) без літер, лише цифри, і оплатити заставу у розмірі 10 євро (рекомендовано банківською карточкою):
– Якщо застава була внесена банківською карткою, її Вам повернуть автоматично (у грудні після здійснення мінімум 16 подорожей).
– Якщо Ви оплатили заставу готівкою, важливо зберегти QR код квитанції до кінця дії абонементу для того аби мати можливість у грудні повернути ці 10 євро у касі Renfe.
✔️Після оплати ви отримаєте паперову картку, яка і є Вашим абонементом на багаторазовий проїзд приміськими електричками.
✔️При кожній поїздці підтверджуйте абонемент при вході на платформу, і де це облаштовано, також при виході.

Схема руху поїздів Renfe Cercanías Bilbao і Renfe Cercanías Donostia-San Sebastián.

Додаткова інформація про абонементи Renfe ТУТ.

Compartir